FinnmarkPortalen

 

Hjem Nyheter News in English Linker Kommuner Helse Sport Familie/Barn Lenker Tips og Triks Visste du dette?
 

KRONISKE SMERTER?

Se og hør foredrag fra det åpne folkemøtet om kroniske smerter

I uke 43 arrangertes det i Oslo åpent møte om kroniske smerter hvor personer med kroniske smerter, pårørende, helsepersonell eller interessert i temaet var invitert    Klikk HER. Hvorfor? Fordi du er verdifull. Det finnes behandling for deg også. Les mere.

Å leve med - 39 forskjellige problemer/legning/sykdommer. Veldig bra side.

Helse Finnmark, om sykehusene i Finnmark og spesialist helseetjenestene her.  HELFO - her er stoff om Europerisk helsetrygdekort, fastleger + mye mere.

Helse og sunnhet.    Hvilken helsehjelp kan jeg få???

On this page you will find selected health information in English. You will find information on health and fitness, illness and treatment, Norwegian health services and your rights. This collection will be continually expanded, with more articles being published in the future.

Mine elektroniske resepter finner du her: Elektronisk resept

Helsedirektoratet                     Helsenorge.no              

Nyheter for deg med dårlige blodårer og blodprøver:

Nyhet til deg som må levere blodprøver og vanskelige årer, samt nyhet for alle som sliter med å finne blådårene og føler seg ille til mote. Her er løsningen. Bare kommunen din vil investere i dette hjelpemiddelet.

Sykepleiere kan ha problemer med å finne og treffe en åre når de skal ta en blodprøve eller sette en sprøyte. Men med en ny teknologi som nylig er godkjent av amerikanske myndigheter, er det slutt på å føle og gjette seg frem. Apparatet viser nemlig alle blodårer helt ned til åtte mm under huden i video direkte på pasientens arm. Apparatet består blant annet av et kamera som filmer blodårene med infrarødt lys. De levende bildene omdannes i en datamaskin og projektor til synlig lys som viser mørke blodårer mot en grønn bakgrunn. Bildet projiseres på pasientens arm straks etter at kameraet har registrert de skjulte årene, og det viser plasseringen av årene med en nøyaktighet på noen få hundredels millimeter.

Mere informasjon finner du påhttp://www.veinlite.com/ Denne artikkelen er på engelsk, men bruker du Google Chrome,  www.google.no så får du den fårståelig oversatt fra engelsk til norsk. Bare hyggelig... (^_^)  

Levering av reiseregninger finner du informasjon om påwww.pasientreiser.no. Her finner du skjema som du fyller ut online, skrive det ut og sender det i posten. Adresser og telefonnummer finnes på siden. Du skal også finne skjema og ferdig adressert konvolutt hos fastlegen din/sykehus/helsesenter.

Nav-Finnmark  Sjekk pensjonen din på NAV, når blir stønader utbetalt, ledige stillinger + mere.

NavSámegiella.

Trøtt og sliten dra til Opptreningssentert i Alta.

Tannhelsetjenesten i Seida. Tlf. 78964460 Fax. 78964461

Eksem, flatt batteri, angst, depresjon, diabetes, revmatisme, atopisk eksem,.... kanskje svaret på dine plager finnes i en ny oppdagelse som heter 'Lekk tarm syndrom'. Sjekk denne siden for mere info:LGS - Lekk tarm syndrom. En annen side om de samme diagnosene tror du har Candida allergi. En sopp i Tarmen som lager forgiftning i kroppen. Finn mere info omCandida. Her finner du ut om du harCandida allergi. Test, oppskrifter på diett og mere info.

Bipolar Lidelse les mere her: Bipolar ---

Bipolar lidelse - eller Manisk Depresjon som det også heter, rammer veldig mange. Og når en i familien blir rammet, så blir dette er problem for hele familien. Noen linker til informasjon om lidelsen: Wikipedia.

RådetForPsykiskHelse.   FolkeHelseInstituttett

The Norwegian Institute of Public Health

Norsk Psoriasisforbund. Norsk Revmatikerforbund. Norges Astma og Allergiforbund. Fritt sykehusvalg.

Mental Helse Norge

       

 

Flere linker kommer.... RED.

 

Til Toppen